Chest

Så var mitt bröst pass gjort utan pwo och det gick bra. Jag körde även mage. Jag ska be min man fota mig vid varje pass så ska jag visa hur jag gör.

Det bästa med styrketräning tycker jag är hur kroppen förändras till det bättre. Man får kroppen man vill ha plus att man blir stark Win win! Allt man inte vill ha försvinner och allt man vill ha får man;)

Förut tränade jag inte och var nöjd ändå men efter min graviditet var jag så smal, tärd och hade bara två bröst som kurvor och ingen energi. Så levde jag två år. Men som tur är kan man ändra sina vanor.

Det jag vill få in mer av är kondition mer än uppvärmning.  Det kommer men jag måste spara mina kilon;)

Kram

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>