Min väg mot hälsa.

Ja som jag skrev men tog bort det var undersökningen i fredags inte direkt positiv.

Men nu ska jag gå 100% mot hälsa. Förut gick jag 99% men nu ska jag utesluta socker helt från min kost. Och mer konditions träning.  Jag har kört ekologisk kost och styrketräning men lägger till dessa 2 sakerna så jag tror på ett gott resultat.

Idag är min snutta sjuk hon har feber och hostar. Även hon ska jag smyga på en sockerfri diet. Hon behöver det hon med. Alla skulle behöva det.

Fast jag måste säga att det är redan svårt. Jag har varit och kikat efter något gott i skafferiet speciellt nu när hon är sjuk.

Men jag tycker det känns riktigt roligt så all in;) inge mer socker jag är tillräckligt söt:P

20161002_182503

Gammal bild.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>