Weleda parfym

Jag har velat prova weleda parfym i en evighet och här kommer min recension på jardin de vie grenade som doftar apelsin toppnot, davana blomma mellannot och vanilj som basnot. Den är fräsch men kan vara lite svårsmält för det finns det eteriska olja doft i denna parfym. Men jag gillar den och tänker ge den en chans. Jag vill inte fylla på min kropp med gifter när jag försöker rena den.

Dagkrämen är en av mina favoriter wild Rose favorit sen jag var 16. Helt enkelt bäst. Fyller sin funktion.

Almond cleaning lotion är den bästa att ta bort makeup med. Dock inte kring ögonen.

20170714_105920

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>