Sommardrömmar

Idag vakna jag och började direkt fixa ute på altan. Vill vara omgiven av växter där ute.

Sen bestämde vi oss för att åka och bada vid kläpp. Och det var en mycket bra idé. På vägen dit stannade vi och kollade in ett hus vi vill bo i som är till salu. Jag kan verkligen se mig skapa ett riktigt shabby chic Home där med😍 med ännu bättre potential än gör jag bor nu.

Men vi får hålla oss…

Väl på badet träffade Julia en gammal dagis kompis:) kärt återseende.

Har druckit citronvatten idag. Och har faktiskt ätit en glassbåt. Sommar utan socker där sprack det.

20170715_160119

20170715_155547

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>