Shopping today

Idag blir det shopping. Jag ska handla sista grejerna till bröllopet. Lösögonfransar sen ett par högklackade tror jag. Problemet är bara att min höftskada har gjort sig påmind och jag har världens värk. Vet inte om jag fixar högklackat. Men jag kan väl lida några timmar det är ju så snyggt.

Ska sota mina ögon då oxå, mitt problem är att jag fortfarande ser ut som 16 om jag inte gör det. Nu har jag iaf fått ordning på min hy;)

Letar kattunge för jag vill ha katt. Jag är uppvuxen med djur och har haft djur. Men nu har det varit tomt i några år. Har du Kattunge? Tveka inte att kontakta mig:)

Puss

20170717_095512

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>