ingenting

idag har jag inte gjort något. bara varit. ibland behöver man det med. känner mig riktigt ledig för första gången på länge. inget som hänger över mig.

på måndag ska jag förbi och lämna mina saker på jobbet jag haft i 7 år. fast det var 10 år sedan  jag börja där första gången. känner mig helt färdig därr och finns inget jag kommer sakna. på onsdag börjar jag intro på min nya tjänst med bättre tider. mer spännande logistik. kommer däremot sakna skolan och mitt extra jobb.

måste tona håret igen då det ljusa kommer tillbaka.

Inspo hair.

20180113_184954

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>