ljusare tider

hejsan! Idag ska jag på intervju. så skönt med ljust ute nu. som jag längtat. mår toppen bara hosta som irriterar. igår fick jag en kettlebell, en spegel och världens största bukett. har aldrig fått en så stor som luktat så himla gott som denna. ljuvlig.

idag ska jag träna lite övningar med kettlebellen jag fick. jag ska träna oavsett virus eller inte. men först ska jag och Snuttan baka kokosbollar. igår gjorde jag våfflor med blåbär och grädde. våfflorna är special nyttiga med hemliga ingredienser. supergoda.

sen en sväng förbi biblioteket för lite mer psykologi.

kram

20180215_081258

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>