tomorrow

imorgon börjar jag nytt jobb ska bli spännande. idag har jag druckit mjölk för första gången på 19 år och blev typ frälst bara ren mjölk Gud så gott det var. laktosfri dock;) jag kommer dricka mer mjölk definitift.  mjölk är för bebisar har jag sagt i 16 år efter jag träffa samerna på Ice Hotel. men kan beror på att jag rökte förut. känner nog inte smaken.

önska mig lycka till den här gången. det känns mer rätt. jag skippar mansdominerade yrken för all framtid.

kram

20180219_185721

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>