today

så himla rolig dag idag och jobbet känns så intressant. jag gjorde rätt och bytte bransch fort. det här är ju det jag vill göra. skönt att veta att det är rätt och då känns min utbildning ännu mera rätt.

igår börja jag och min man kolla om 11 23 63 tror jag den heter så bra serie. James franco😍

idag hoppas jag på ett träningspass ska bli av. känner mig inte helt hundra ännu sen jag har varit dålig, usch jag orkar inte med detta. nästa februari ska jag vara utomlands. eller förhoppningsvis sysslar jag med C uppsats då.

kram

20180220_160936

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>