travel

igår jobbade jag kväll. det var ett härligt pass. idag kom jag på att jag vill ta vara på livet mer än man gör det.

man lever ju bara för framtiden och livet går en förbi. så jag föreslog till min man att vi säljer allt och drar till Thailand i ett år eller något. men vi har ju förpliktelser så det går väl inte riktigt just nu iaf. men vi har det i tankarna. jag vill vara med mitt barn. inte jobba jämt.

jag har hittat fillers stället i etuna ni iaf. ska boka tid.

idag blir det lite handling och träning igår körde jag biceps.

Ha en fin lördag nu❤

phiphi-islands.jpg

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>