house of

nu letar jag hus vill flytta till stan. inte för min skull. jag föredrar landet. jag älskar att leta hus. egentligen vill jag ta med mitt nuvarande på ett sätt för det är så himla fint. det är så stort. idag storstäda jag och det tar sådan tid hade en diskussion med min snutta om städning och det tar sig. hon är grym på alla sätt.

kommer hända lite spännande grejer fram över. btw var jag ute för första gången på 5 år i lördags. det kommer inte hända någe mer jag blev trött och det var tråkigt min man fick beställa taxi, han är snäll och ser till att jag kom hem. ska jag ut ska det vara typ Monday bar cruise eller sthlm det måste vara värt det.

nu ska jag dricka te för jag har fått virus. och ingen träning men snart så;)

kram i rymden

20180509_195047

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>